No pots accedir a la teva web? Com canviar la contrasenya.

Tots hem de canviar alguna de les nostres contrasenyes de tant en tant. I WordPress fa que sigui fàcil canviar la teva contrasenya si és necessari.

Per a fer-ho, hauràs de tenir accés al correu electrònic que vas utilitzar en crear el teu lloc. Si no el tens, o no t’enrecordes contacta’ns i t’ho mirem.

Recuperar la teva contrasenya a través de la pantalla d’inici de sessió:

Per començar ves a la pantalla d’inici de sessió, és l’adreça de la teva web amb /wp-admin al final.

Exemple: https://entitat.despientitats.cat/wp-admin

  • Hi ha dos camps, un per al teu nom d’usuari o adreça de correu electrònic i un altre per a la teva contrasenya. I com estàs llegint aquest tutorial, és probable que hagis perdut aquesta contrasenya, per la qual cosa la teva primera acció hauria de ser fer clic en l’enllaç Has perdut la teva contrasenya? just sota els camps d’inici de sessió.
  • A continuació, et demanarà que ingressis el teu nom d’usuari o el correu electrònic associat amb el teu compte. Ingressa aquestes dades i després fes clic en el botó Obtenir contrasenya nova:
  • La plataforma t’enviarà un correu electrònic informant-te que algú ha sol·licitat recuperar la teva contrasenya. Si reps un d’aquests missatges de manera inesperada, és possible que algú estigui intentant ingressar al teu lloc. En aquest cas, és una bona idea canviar les teves contrasenyes i de correu electrònic:
  • Ara fes clic en l’únic enllaç que apareix en correu electrònic per a recuperar la contrasenya.
  • S’obrirà una nova pàgina. Aquí, pots canviar la teva contrasenya perduda per una nova. WordPress et recomana una contrasenya forta que és la que et mostra, però tu pots ficar la que vulguis. Recomanem mínim 8 caràcters i combinar majúscules, minúscules, números i símbols.
  • Després, veuràs un missatge de confirmació com aquest si tot surt bé:

Ara ja podràs accedir amb el nou usuari i contrasenya que has ficat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *